Wegen Opbreken

Wij zijn gespecialiseerd in het opbreken van bestratingsmaterialen in wegen/ terreinen. Bij projecten in de wegenbouw zijn wij uw geschikte partner bij het machinaal verwijderen hiervan.

Er zijn diverse mogelijkheden om gebruik te maken van onze ervaring en diensten. Wij kunnen de bestratingsmaterialen opbreken en afvoeren. Vaak is de destbetreffende partij geschikt is voor hergebruik en zit er een opbrengst in voor de aannemer.

Moeten de materialen op uw project blijven of elders in depot gereden worden voor eigen hergebruik? Ook dat verzorgen wij voor u. Met één van onze machines of totale inzet van machine/ wagenpark. In overleg met u voor het meest efficent organiseren hiervan. Zodat alle werkzaamheden op het project door gaan!

Wij beschikken over een tweetal Volvo L60 Laadschoopen met schudbakken. Zo rooien wij de bestratingsmaterialen zand vrij. Voor transport van het avoeren of transporteren beschikken wij over een tweetal truck/- aanhanger combinatie en trekker kieperoplegger.

Profiteer van onze kennis & ervaring! Doormiddel van onze Truck & Dieplader combinatie zijn we flexibel & snel inzetbaar!

Neem direct vrijblijvend met Albert Dijkstra contact op

De SteenArend Wegen opbreken

Bestrating verkopen?

De SteenArend koopt uw bestrating, informeer naar de beste prijs

Inkoopformulier