Visie & Milieu

Wij zijn 'gewoon' De SteenArend en willen u de juiste service bieden. Dit doel bereiken we door de klant optimaal te begeleiden bij de gewenste werkzaamheden, of bij de aanschaf van bestrating. De service garanderen wij zowel voor, tijdens als na de diensten/- aankoop.

Wij leveren zowel aan de particuliere als de zakelijke markt.

De SteenArend heeft een grote passie voor de handel & werkzaamheden in gebruikte bestratingsmaterialen. We doen ons uiterste best met onze kennis en ervaring om u zo het gewenste en verwachte resultaat te bieden!

Hechte Samenwerking, Snelle service, flexibiliteit & kwaliteit daar gaan we voor! Onze jarenlange relaties zijn het bewijs.

Wij doen graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Wij zijn dan ook zeer bewust en duurzaam bezig met bestratingsmaterialen. Zo worden de klinkers getransporteerd door milieu euro klasse 5 vrachtwagens en proberen we zoveel mogelijk vrachten te combineren.

De betonbestrating bieden wij rechtstreeks uit het werk aan tegen de scherpste prijs voor een nieuwe kans.

Gebakken klinkers transporteren we veelal eerst naar onze opslag. De restproducten die vrijkomen bij het sorteren proberen we zoveel mogelijk te scheiden voor erfverhardingen. Als laatste gaat het restproduct naar de puinbreker. Ook dan is het nog een nuttig product als het gebroken is tot granulaat.

Zo kunnen we 100% circulair hergebruiken als verharding!

...

Bestrating verkopen?

De SteenArend koopt uw bestrating, informeer naar de beste prijs

Inkoopformulier