Transport & Machines

De Steenarend is niet alleen in staat om alle soorten bestratingsmaterialen te verwijderen. Maar we kunnen ook gemakkelijk opnemen en/ aan en/-afvoeren.

Wij zijn in bezit van een diverse transport combinaties bestaand uit driemaal een Scania met een milieuvriendelijke euro 5 & 6 motoren. Deze zijn in diverse combinaties opstelbaar.

  • Truck/- Aanhanger Container Combinatie
  • Truck/- Dieplader & Container Combinatie
  • Trekker/- Kipper of Autolaadkraan oplegger

Met deze combinaties zijn we uiterst flexibel bij het rooien van bestratingsmaterialen. Door de korte combinatie kunnen we bij het laden/- lossen in smallere straten manoeuvreren. Met onze Trekker kipper oplegger kunnen we op grote werken efficiënt grote getalen van A naar B transporteren.

De autolaadkraan biedt het totale transport plaatje. Zo kunnen we u gemakkelijk voorzien van partijen geleverd op paletten, big-bags of andere breekbare materialen zoals betonplaten en natuursteen banden!

Bepalend van de leveringsafstand kunnen wij u voorzien van gratis transport bij volle vrachten (circa 175m2 los gestort).

Voor het rooien, sorteren het laden en lossen hebben wij tot beschikking een tweetal Volvo L60 shovel. Deze kunnen worden voorzien van een Lubo Schudbak, Palletvork of Puinriek.

U kunt gebruik maken van onze diensten. We verhuren onze middelen alleen met eigen machinist/ chauffeur.

De SteenArend transport en machines

Bestrating verkopen?

De SteenArend koopt uw bestrating, informeer naar de beste prijs

Inkoopformulier