Sorteren & Levering

Al onze Oud- Gebakken straatklinkers leveren wij gesorteerd aan onze klanten. Met de door ons zelf ontworpen mobiele sorteer installatie kunnen wij op iedere locatie gemakkelijk en snel voor aanemer of gemeente grote partijen bestratingsmaterialen sorteren.

Het gróótste voordeel van gesorteerde materialen is dat de straatmaker zich volledig kan focussen op de straatwerkzaamheden en niet bezig is met uitzoeken van klinkers. Naast het proudctiever ondervind u ook nog andere voordelen zoals geen zand, puin & andere soorten in uw partij en áltijd een betrouwbaar aantal geleverde m2!

Gebruikte straatklinkers worden standaard los geleverd. Oud- gebakken materiaal altijd gesorteerd vanaf onze opslag. De vierkante meters kunnen we nauwkeurig afladen op onze weegbrug. Gebruike betonklinkers leveren wij rechtstreeks ingemeten uit het werk, maar ook vanaf de opslag.

Nieuwe straatklinkers en vaste producten worden veelal op pallets geleverd. Wij komen dan met onze truck & steentrailer oplegger. Alle gebruikte materialen kunnen wij tegen vergoeding ook op pallets of in big-bags leveren met deze combinatie.

straatklinkers leveren wij gesorteerd aan onze klanten

Bestrating verkopen?

De SteenArend koopt uw bestrating, informeer naar de beste prijs

Inkoopformulier